Home > Error During > Error During Processing Of Ashinflowvscashoutflow Companyreport Parameter

Error During Processing Of Ashinflowvscashoutflow Companyreport Parameter

Contents

I am happy to inform you that my issue is solved by looking into your reply on another thread that you suggested to include 5 InfragisticsWPF4.Reports.Controls.* assemblies onto the web project. Can you please send me a solution where the problem is happening? Thanks, Mundhir Reply Post Points: 5 Previous | Next Page 1 of 1 (9 items) | RSS Tweets by @infragistics Recent Posts Re: Xamreportviewer display challenge Xamreportviewer display challenge Re: [Help]Can't It would be very useful if you can send a solution reproducing the problem to diagnose what is going on. this content

The content you requested has been removed. I saw a couple of things that you should fix in the web.config (but those don’t seem to be related with the problem you mention). Error during processing of ‘AX_CompanyName' report parameter. (rsReportParameterProcessingError) ★★★★★★★★★★★★★★★ EMEADAXSupportSeptember 21, 20092 0 0 0 We came across an issue recently where the Dynamics AX 2009 reporting extensions and sql reporting See terms at http://www.microsoft.com/info/copyright.htm! https://blogs.msdn.microsoft.com/emeadaxsupport/2009/09/21/error-during-processing-of-ax_companyname-report-parameter-rsreportparameterprocessingerror/

Error During Processing Of Ashinflowvscashoutflow Companyreport Parameter

Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.NoIISRightsException at Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.Axapta.Logon(BC_PROXY_ACCOUNT_INFO* pBCProxyAccountInfo, String company, String language, String objectServer, String configuration) at Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.Axapta.LogonUsingBCProxyAccount(_SEC_WINNT_AUTH_IDENTITY_W* pImpersonatedUserAccount, NetworkCredential bcProxyCredentials, String company, String language, String objectServer, String configuration) at Microsoft.Dynamics.BusinessConnectorNet.Axapta.LogonAs(String user, String domain, NetworkCredential Are there any known issues regarding this? The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down.

  1. Steve Reply Post Points: 20 mundhir123 Points 25 Replied On: Sat, Jul 21 2012 2:05 PM Reply Hi Leo, We are working with Infrgitics Reporting 12.1 and we have no
  2. | Search MSDN Search all blogs Search this blog Sign in Microsoft Dynamics AX Technical Support Blog Microsoft Dynamics AX Technical Support Blog All postings are provided "AS IS" with no
  3. Make a suggestion Dev centers Windows Office Visual Studio Microsoft Azure More...
  4. Would appreciate any help as this is becoming a major stumbling block.
  5. at Infragistics.Reports.Engine.ServiceModelMefDiscoverer.Initialize(IServiceModelManager serviceModel) at Infragistics.Reports.Engine.ServiceModelBuilder.Setup(IServiceModelConfiguration configuration) at Infragistics.Reports.Server.ReportProcessorService.ServiceModelFacade.CreateServiceModel(Uri serverUri, ReportSource reportSource, IDictionary`2 settings) at Infragistics.Reports.Server.ReportProcessorService.ServiceModelFacade..ctor(Uri serverUri, ReportSource reportSource, IDictionary`2 settings) at Infragistics.Reports.Server.ReportProcessorService.GetParametersValues(ReportSource reportSource, IDictionary`2 selectedParametersValues) We are not passing any parameter
  6. The file versions we are using are 12.1.0.2002 I cant reproduce from outside the application but that would be my next step, to write a simple test app.

Steve Reply Post Points: 20 Verified Answer Lucia Rodriguez Points 3,070 Replied On: Wed, Jul 4 2012 7:24 PM Reply Verified by sgreenhall Hi Steve, Sorry for the delay. Your cache administrator is webmaster. Best regards Steve Reply Post Points: 20 Lucia Rodriguez Points 3,070 Replied On: Wed, Jul 4 2012 7:24 PM Reply Verified by sgreenhall Hi Steve, Sorry for the delay. I can’t reproduce the problem.

Did you install the 12.1 SR? Your suggestion was really helpful and my 10 days of effort/ headache on this issue was finally resolved. Generated Tue, 11 Oct 2016 09:43:22 GMT by s_ac15 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.8/ Connection http://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SS4PJT_5.2.0/com.ibm.help.cd52.ftpplus.doc/com.ibm.help.cdftp_user.doc/cdftp_command_line_parms.html Thanks, Leo Reply Post Points: 20 mundhir123 Points 25 Replied On: Wed, Aug 1 2012 1:10 PM Reply Suggested by mundhir123 Hi Leo, I am deploying in IIS 7 under

The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. Because I gave all the permissions to all users to access that drive.I think in design process it doesn't have any problem while accessing the specific drive.But in accessing the form I have include the web.config and the ReportService.svc. Your cache administrator is webmaster.

Best, Leo Reply Post Points: 35 sgreenhall Points 355 Replied On: Mon, Jun 25 2012 4:22 PM Reply Hi Leo Many thanks for your quick reply. http://www.infragistics.com/community/forums/t/70941.aspx Please try the request again. Error During Processing Of Ashinflowvscashoutflow Companyreport Parameter Are you deploying all reporting assemblies to the server? Thanks in advance for your help!

Learning resources Microsoft Virtual Academy Channel 9 MSDN Magazine Community Forums Blogs Codeplex Support Self support Programs BizSpark (for startups) Microsoft Imagine (for students) United States (English) Newsletter Privacy & cookies news Is there is a lower detailed level of debug I can expose? Privacy statement Help us improve MSDN. When the business connector connects to the AOS server if it does not find the license key, it throws the NoIISRightsException error message as seenin the event log.

Please try the request again. Please try the request again. In the custom code I'm accessing server directory foldersĀ like (C:\Images or D:\Images). http://invictanetworks.net/error-during/error-during-processing-of-report-parameter-rsreportparameterprocessingerror.html Generated Tue, 11 Oct 2016 09:43:22 GMT by s_ac15 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.9/ Connection

Any help would highly appreciated. Are you deploying all reporting assemblies to the server? Best, Leo Reply Post Points: 40 sgreenhall Points 355 Replied On: Thu, Jul 5 2012 4:44 PM Reply Many thanks Leo.

Our web.config is intact as you mentioned in this thread.

But we publish on web we are getting following error:- Infragistics.Reports.Engine.EngineException: An error occurred while processing report parameters. But we are a partner and we do have the Enterprise portal framework license. Ask a question Quick access Forums home Browse forums users FAQ Search related threads Remove From My Forums Answered by: Error during processing of report parameter SQL Server > SQL Server System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Visit our UserVoice Page to submit and vote on ideas! If not, then what would be the main reason why we are getting this exception. Reply Follow UsPopular TagsAX 2009 Solution AX 4.0 Enterprise Portal X++ Client Reporting AOS Deployment Role Center Installation SQL Server Configuration OLAP AX2012 Crash Windows AIF Cube Analysis Services Archives January check my blog Generated Tue, 11 Oct 2016 09:43:22 GMT by s_ac15 (squid/3.5.20)

Reply Solution says: March 24, 2011 at 6:35 pm I had the exact same problem, if you setup the Execution account under Reporting Services Configuration to match your Bussiness Connector Proxy Please try the request again. Can you please send me a solution where the problem is happening?