Home > Error Failed > Error Failed To Enumerate Standard 0 Inappropriate Ioctl For Device

Error Failed To Enumerate Standard 0 Inappropriate Ioctl For Device

Contents

Any help to solve this is greatly appreciated!!! The fan is running but not overly fast. I've also added the quiet option to the lilo boot loader. What do others think? navigate to this website

Run luvcview -h to know its options. Using Arch. The time now is 12:32 PM. Do you want to help us debug the posting issues ? < is the place to report it, thanks ! https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=157721

Error Failed To Enumerate Standard 0 Inappropriate Ioctl For Device

The time now is 06:32 AM. The website features directories that are named the same as a file in the same directory. It seems to have some control features for cameras with motorized directional functionality.

Thanks Linux Mint / Ubuntu tips Tricks and tweaks www.linuxquestions.org I found this very useful blog www.mintnext.blogspot.com with tips for Ubuntu and Mint users. I hate using it but sometimes I still have to to get around. Could that be the problem? If not how can I create a user and password after installation?

Just for the sake of it I tried using the Apache username and password which did not work. We've been swapping kernel/fs images like crazy all through last week till we realized its a driver problem ) Posts: 1Joined: Fri Oct 05, 2012 11:02 am by relnext » Sat Forum rules Post Reply Print view Search Advanced search 6 posts • Page 1 of 1 bdmartens Posts: 7 Joined: Thu Sep 17, 2015 12:12 am Unable to access webcam - http://gstreamer-devel.966125.n4.nabble.com/Failed-to-enumerate-video-formats-and-Inappropriate-ioctl-for-device-Error-td4664168.html You must not work with the public much. -- Trilby----How to Ask Questions the Smart Way Offline #5 2013-02-09 16:33:55 ForeverAgo Member Registered: 2013-02-07 Posts: 13 Re: [SOLVED] Checking if a

something like Code: tail -f /path/to/zmlogs & should always be running in the background for these purposes so you can see any new events logged centosboy View Public Profile View Chainloading questions and about LILO and GRUB www.linuxquestions.org Hi all, firstly thanks for reading my post. Nothing is too wonderful to be true, if it be consistent with the laws of nature -- Michael FaradayYou assume people are rational and influenced by evidence. smokeenc keyframe=8 qmax=40 !

  • I can't even find ZoneMinder.
  • Why so hot?

    Latest Results Privacy Policy Terms of Use & Service Contact Us Copyrights Notice FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an
  • Everything worked fine.
  • I have an office full of oldish Macs and one iMac (27", 2009, Yosemite) in particular that is acting up.
  • Raspberry Pi 512MB Posts: 3Joined: Thu Nov 22, 2012 4:40 pmLocation: Budapest ICQ by ahynes1 » Sat Jan 05, 2013 8:01 pm I'm running a headless RPi with a Logitech 9000.
  • EDIT: After googling exit status 6, every forum topic I could find on it was inconclusive as to the problem.
  • Last edited by zdunham; 10-06-2009 at 03:37 PM.

Just recently I noticed that the top left corner/back of the chassis is incredibly hot- like can't-keep-your-hand-on-it hot. http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/cameras-don't-show-up-in-zoneminder-759802/ Eventually motion crashes then more errors are noted.My log.Code: Select allSep 18 13:17:21 raspberrypi motion: [0] Processing thread 0 - config file /etc/motion/motion.conf
Sep 18 13:17:21 raspberrypi motion: [0] Motion 3.2.12 Error Failed To Enumerate Standard 0 Inappropriate Ioctl For Device I've added -setterm -foreground black to /etc/rc.d/rc.S and then set it back to green in /etc/rc.d/rc.local and that has helped. QuickCam Pro 9000
[email protected] ~ $
lsmod:Code: Select [email protected] ~ $ lsmod |grep video
uvcvideo 59742 1
videodev

Also try PAL B again.bb Top bdmartens Posts: 7 Joined: Thu Sep 17, 2015 12:12 am Re: Unable to access webcam - Zoneminder 1.28.1 Quote Postby bdmartens » Fri Sep 18, http://invictanetworks.net/error-failed/error-failed-to-open-device-dev-dvb-adapter0-frontend0.html After a variable interval motion restarts /dev/video0. Posts: 1Joined: Sat Jan 05, 2013 7:55 pm by johnsonfamily38 » Mon Feb 04, 2013 10:14 pm Im running wheezy with motion 3.2.12 and a logitech Webcam C100 and had similar Any help is appreciated.

Posts: 59Joined: Sat Jan 21, 2012 9:00 pm by rivalcomp » Thu Nov 22, 2012 5:38 pm Just for feedback my Logitech QuickCam for Notebook Deluxe doesn't work with motion.Code: Select RasPi has it's own 5V 1A power supply. Then it appears it freezes. http://invictanetworks.net/error-failed/error-failed-to-open-dac-device-dev-dsp.html I'm confused, does anyone know where this message is coming from?

although i don't get it, the cameras are at your workplace? zdunham View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by zdunham 10-07-2009, 09:16 AM #9 centosboy Senior Member Registered: May 2009 Location: udpsink host=192.168.1.104 port=5000 Setting pipeline to PAUSED ...

Main Menu LQ Calendar LQ Rules LQ Sitemap Site FAQ View New Posts View Latest Posts Zero Reply Threads LQ Wiki Most Wanted Jeremy's Blog Report LQ Bug Syndicate Latest

is it because of existing two different repository that it can't share their information? I wish my platform to run a barebone project without the Linux kernel, but I still want to use U-boot as my secondary boot loader. the kids want to stream our rat-cam for the world to see. wrong message is: configure: error: *** Could not enable any backend. *** MUST have at least one backend to build pango. ----------------------------------------------------------------------- Recommended 1st steps after fresh install www.linuxquestions.org Hi all!

The name is luvcview. I was running motion as a daemon with: sudo service motion startI could load a webpage and the image was fine but after a few minutes OR if I "moved" in Other issues were fixed (being able to click on the add new monitor button...), but then I ran into this problem.Cheers Top bbunge Posts: 1021 Joined: Mon Mar 26, 2012 11:40 http://invictanetworks.net/error-failed/error-failed-retrieve-record-device.html Then it conks out with these messages in /var/log/errors/log:Code: Select allSep 20 23:15:08 alarmpi motion: [1] v4l2_next: VIDIOC_DQBUF: EIO (s->pframe 2): Input/output error
Sep 20 23:15:38 alarmpi motion: [0] Thread 1

failed to enumerate standard 0 ZoneMinder www.linuxquestions.org I am using Fedora 22 (64 bit), My lap is ProBook 4540s I am trying to configure ZoneMinder but failed to get my webcam This is something that seems to have cropped up recently...Camera is logitech quick cam pro 9000. User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. EDIT: After googling exit status 6, every forum topic I could find on it was inconclusive as to the problem.

The best thing is to run it in its default configuration. Kernel '3.13.5-101.fc19.i686.PAE #1 SMP' was installed. Have a Logitech C270 plugged into a powered hub. The log file that caught my attention the most was zmdc.log which revealed this: 10/05/2009 16:22:32.055844 zmdc[22302].INF [Starting pending process, zmc -d /dev/video0] 10/05/2009 16:22:32.057722 zmdc[22302].INF ['zmc -d /dev/video0' starting at

luvcview helps to determine the best ratio between /fps/size/ and motion usability. USB-2.0 4-Port HUB
Bus 001 Device 006: ID 0bda:8189 Realtek Semiconductor Corp. If you'd like to contribute content, let us know.